Kosten

u kunt mij mailen of bellen voor een passende prijsopgave. De kosten voor een traject kunnen op diverse manieren voldaan worden:

Via uw ziektenkostenverzekering
Doordat Iter Solutions aangesloten is bij diverse beroepsverenigingen worden uw rekeningen veelal (gedeeltelijk) vergoed in de aanvullende verzekering. U bent hierdoor ook verzekerd van een professional die zich regelmatig laat bijscholen. Kijkt u voor het te vergoeden bedrag bij 'alternatieve geneeswijzen' op uw verzekeringspolis.

Een PGB
Begeleiding en behandeling bij Iter Solutions kan ook betaald worden uit uw PGB. Voor het aanvragen van een PGB is er veel informatie te vinden op internet.
PGB aanvragen
PGB

Via uw werkgever
Wanneer u uit het arbeidsproces bent of dreigt te vallen zijn werkgevers soms ook positief over het vergoeden van uw begeleiding of therapie. U kunt navragen bij uw werkgever of er hiervoor mogelijkheden zijn. Uw werkgever kan ook altijd contact met mij opnemen.

Via de gemeente
Voor kinderen en jeugdigen heb ik een contract specialistische jeugdzorg in geheel Friesland. En ook voor de WMO heb ik in diverse gemeenten een contract.

Via de sociale dienst
Soms is er bij de sociale dienst budget voor mensen die wat extra ondersteuning nodig hebben. Ook als u in de bijstand zit zijn hier wel mogelijkheden voor. Dit kunt u navragen bij uw contactpersoon van de sociale dienst. Desgewenst mag deze persoon ook contact met mij opnemen.

Door uzelf
En natuurlijk kunt u ook altijd zelf de facturen voldoen..